
عامل تغییرات قیمت عرضه و تقاضا در بازار سهام
شروع درک تحلیل تکنیکال با درک عرضه و تقاضا در بازار سهام
قبل از هر شروعی در آموزش تحلیل تکنیکال لازم است مقداری عرضه و تقاضا و علت تغییرات قیمت را بشناسیم تا بتوانیم درک درستی از تحلیل تکنیکال و نمودار قیمت و تغییرات آن داشته باشیم بفهمیم که عرضه و تقاضا چیست و چگونه اختلاف بین حجم تقاضا و عرضه باعث حرکت قیمت می گردد در ادامه در مباحث تحلیل تکنیکال خواهید دید ما نقاطی با عنوان حمایت و مقاومت خواهیم داشت نقاطی که علت وجود آنها همین تغییرات در میزان عرضه و تقاضا خرید و فروش یک سهم است.در این باره آکادامی آموزشی قاسمی بطور کامل شرح و توضیح داده شده است.
عرضه سهام

عرضه و تقاظا در اقتصاد چیست؟ (قسمت سوم )
عرضه چیست؟
«عرضه» (Supply) نشاندهنده قیمت یک کالا و مقدار در دسترس آن برای فروش، در آن قیمت است. امکان دارد عرضه را نیز به صورت جدول یا نمودار نشاندهنده رابطه بین قیمت و مقدار کالای عرضه شده نشان دهند. تولیدکنندگان، برای مثال شرکتهای تجاری، به صورت مفروض، «حداکثرکننده سود» (Profit Maximizer) در نظر گرفته میشوند. یعنی میزان تولید این شرکتها به اندازهای است که سود آنها را حداکثر کند. عموماً عرضه – در صورت ثابت بودن سایر عوامل – تابع نشاندهنده رابطه بین قیمت کالا و مقدار در دسترس آن کالا برای فروش است.

اقتصاد خرد (قسمت دوم )
موضوعات رایج در اقتصاد خرد چه هستند؟
از جمله موضوعات رایج در اقتصاد خرد میتوان به موارد زیر اشاره کرد. اغلب منابع اصلی مطالعه اقتصاد خرد در سطوح متفاوت به معرفی سرفصلهای زیر پرداختهاند.
عرضه و تقاضا
کشش
هزینه فرصت
رفتار مصرف کننده
رفتار تولیدکننده
هزینه تولید
بهینهسازی سود
بهینهسازی مطلوبیت
ساختار انواع بازارها

اقتصاد خرد
اقتصاد خرد چیست؟
به صورت کلی، «اقتصاد خرد» (Microeconomics) به مطالعه تصمیمات اخذ شده توسط مصرفکنندگان و شرکتهای فردی، عوامل تاثیرگذار بر این تصمیمگیریها و تاثیر این تصمیمات بر سایر عوامل میپردازد. نظریه اقتصاد خرد، ترکیب یا تخصیص تولید کل را توضیح میدهد. همانطور که میدانید، اقتصاد علم بررسی چگونگی تخصیص دادن منابع کمیاب است. علم اقتصاد خرد، این تخصیص دادن را در سطح فردی، خرد یا میکرو، بررسی میکند. به زبان ساده، اقتصاد خرد به مطالعه تصمیمها و رفتار مصرفکنندگان و شرکتها (تولیدکنندگان) میپردازد و همچنین تخصیص منابع را بررسی میکند زیرا افراد با حجم محدودی از زمان و پول مواجه هستند.

انواع شاخص های کلان اقتصادی ( قسمت دوم )
تولید ناخالص داخلی (GDP)
تولید ناخالص داخلی (GDP) یک شاخص پسرو است. شاخص GDP از مهمترین از شاخصهایی است که برای سنجش سلامت اقتصاد یک کشور استفاده میشود. این شاخص نشاندهنده تولید، رشد اقتصادی یا اندازه اقتصاد یک کشور است. اندازهگیری تولید ناخالص داخلی میتواند پیچیده باشد، اما دو راه اساسی برای اندازهگیری آن می توان تصور کرد . این محاسبه ممکن با رویکرد هزینهای یا درآمدی انجام شود.

انواع شاخص های اقتصادی
انواع شاخص های اقتصادی کدامند ؟
انواع مختلفی از شاخصهای اقتصادی وجود دارد. در یک طبقهبندی میتوان شاخصها را در 3 دسته فهرست کرد.
«شاخصهای پیشرو» (Leading Indicator)
«شاخصهای پسرو» (Lagging Indicator)
«شاخصهای همزمان» (Coincident Indicator)